Meedoen aan de Beurtveer

 

Mee zeilen met de Beurtveer? Dat kan op verschillende manieren.
Schippers schrijf je in en opstappers meld je aan.

 

Inschrijving schippers

Kun jij de Beurtveer winnen? Kom dat de eerstvolgende wedstrijd dan proberen! Schrijf je in als schipper met dit inschrijfformulier. Hierin vind je ook de deelname eisen. Zo moet je ondermeer lid zijn van de vereniging Zeilvracht. De inschrijving kun je opsturen naar wedstrijden@zeilvracht.nl

Word lid van de vereniging Zeilvracht

Iedereen die een keer heeft deelgenomen aan de Beurtveer kan lid worden van de vereniging Zeilvracht. Om als schipper de Beurtveer mee te zeilen, moet je lid zijn. De jaarcontributie bedraagt €25. Als lid ontvang je vier keer per jaar de Vrachtbrief, het informatieblad van de vereniging. Daarnaast heb je spreek- en stemrecht tijdens de algemene ledenvergaderingen. Meld je aan door het aanmeldformulier volledig in te vullen. Stuur het ondertekende formulier vervolgens ingescand naar penningmeester@zeilvracht.nl.

Aanmelding als opstapper

Net zoals vroeger kunnen passagiers tegen betaling meevaren met de Beurtveerrace. Meevaren betekent ook meehelpen en deel uitmaken van het team aan boord. Zeilervaring is niet nodig. De kosten voor een enkele reis Workum-Amsterdam of Amsterdam-Workum zijn € 90. Een retour kost € 170 (inclusief vol pension en exclusief drankjes). Aanmelden kan bij het bestuur van Zeilvracht via info@zeilvracht.nl. Betalen doe je aan de schipper. Zelf meenemen: warme kleren, regenkleding, laarzen, handdoeken, slaapzak en een goed humeur!

Wie doen er tot nu toe mee?

Deelnemers Beurtveer en strontrace 2018
Beurtveer Type Thuishaven Schipper MMSI (AIS) Lengte Breedte Masten Hoogte Tonnage
1 Dankbaarheid Tjalk Den Helder Dirk bruin 2201001 24,28 4,82 1 20 57
2 Alida Keenaak Harlingen Remco Visser 32,04 5,1 2 23 90
Strontrace (Lichte Klasse) Type Thuishaven Schipper MMSI (AIS) lengte Breedte Masten Hoogte Tonnage
1
Strontrace (Zware Klasse) Type Thuishaven Schipper MMSI (AIS) Lengte Breedte Masten Hoogte Tonnage
1 Vooruitgang Kraak Rotterdam Johan Wijker 24,67 4,52 1 25 62

Uitslag van 2017

Wie won er eigenlijk dit jaar? Bekijk hier de uitslag van 2017

CIMG5759-604x270