Het oprotbuffet en feest op 22 oktober! Kom je ook?

Nog een kleine maand en dan is het zo ver! Dit jaar is er een nieuw element toegevoegd aan de strontweek, namelijk het Oprotbuffet en Feest!

Opgave voor het buffet kan via oprotbuffet@gmail.com voor 16 oktober. Het buffet (een stevige stamppot) kost 15,-, drankjes worden apart afgerekend. Voor het buffet moet vooraf worden betaald, hoe je dat kunt doen ontvang je in je email nadat je je hebt opgegeven.

Het buffet begint om 18.30, en er kan rekening gehouden worden met vegetariërs. Het feest erna begint om 20.30 en is gratis. De band Plunder zal het dak van de loods eraf spelen, en de strontweek aftrappen. Na een gezellig feestje met alle verenigingen, rotten we weer op...om de volgende dag echt op te rotten!

Iedereen is welkom, bemanning, vrienden van bemanning, publiek. Vol is wel vol...dus het zou kunnen dat we op een gegeven moment nee moeten verkopen, wees er dus snel bij!

Het buffet en feest is een samenwerking van Stadscafé de Smidte en het Zeilvaartcollege. Het zal plaatsvinden in de Groene Loods in de Blazerhaven.

Een deel van het bier zal zeilend worden aangevoerd, en de stamppot zal zoveel mogelijk uit lokale ingrediënten bestaan!